Introducció al Sistema General

agustims1Agustí Chalaux fa una gran elucubració científica de com es pot mesurar el mercat i de com es pot repartir millor la riquesa, i per això fa una teoria i explica què per aconseguir-ho, cal suprimir l’anonimat del diner i canviar-lo per la factura-xec telemàtica. Això és pròpiament el Sistema General.

Amb la moneda telemàtica podríem fer ciència. Avui dia l’economia no és ciència, és una aproximació a la ciència. Els economistes no poden fer anàlisi precisos sinó que treballen amb índexs, treballen aproximant-se als fets, però no saben exactament el què passa.

Llegir els textos

Aquesta entrada ha esta publicada en Agusti Chalaux, ciencies socials, publicacions, Texts en castella, Texts en catala. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.