Monedes transparents i a favor el poble

Vídeo de la ponència que en el marc del Fòrum Social Català (Universitat de Barcelona edifici històric ) el dissabte 30 de gener 2010, va presentar el Centre d’Estudis Joan Bardina: Monedes transparents i a favor del poble, basat en el Sistema General.
La presentació i debat va anar a càrrec de Joan Parés Grahit.

Presentación1

  MONEDES TRANSPARETS I A FAVOR DEL POBLE CT from Bardina on Vimeo.

Aquesta entrada ha esta publicada en burocracia, ciencies socials, corrupcio, economia, educacio, Joan Pares, legislacio, medicina, moneda telematica, municipalitzacio de la terra, no violencia, politica, ponencies, renda basica, Videos en castella, Videos en catala. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.